Teléfono

+34 938 923 802

Nave Industrial para empresa material eléctrico

[fusion_builder_container hundred_percent=\”no\” equal_height_columns=\”no\” menu_anchor=\”\” hide_on_mobile=\”small-visibility,medium-visibility,large-visibility\” class=\”\” id=\”\” background_color=\”\” background_image=\”\” background_position=\”center center\” background_repeat=\”no-repeat\” fade=\”no\” background_parallax=\”none\” parallax_speed=\”0.3\” video_mp4=\”\” video_webm=\”\” video_ogv=\”\” video_url=\”\” video_aspect_ratio=\”16:9\” video_loop=\”yes\” video_mute=\”yes\” overlay_color=\”\” video_preview_image=\”\” border_size=\”\” border_color=\”\” border_style=\”solid\” padding_top=\”\” padding_bottom=\”\” padding_left=\”\” padding_right=\”\”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=\”1_1\” layout=\”1_1\” spacing=\”yes\” center_content=\”no\” link=\”\” target=\”_self\” min_height=\”\” hide_on_mobile=\”small-visibility,medium-visibility,large-visibility\” class=\”\” id=\”\” background_color=\”\” background_image=\”\” background_position=\”left top\” undefined=\”\” background_repeat=\”no-repeat\” hover_type=\”none\” border_size=\”\” border_color=\”\” border_style=\”solid\” border_position=\”all\” padding_top=\”\” padding_right=\”\” padding_bottom=\”\” padding_left=\”\” margin_top=\”0px\” margin_bottom=\”0px\” animation_type=\”\” animation_direction=\”left\” animation_speed=\”0.3\” animation_offset=\”\” last=\”no\”][fusion_text]

Grupo Engind construeix la nau industrial per a una empresa puntera en la producció de material elèctric. Amb una superfície de parcel.la de 25.756,99m2, de planta baixa de 15.715,46m2 i construïda de 18.409,62m2, la nau disposa de planta baixa i dos nivells de producció amb un bloc social interior a la planta baixa i primera.

L´estructura de bloc social, amb retícula de 6,00 x 12,00m i plataformes de producció de formigó prefabricat (pilars i forjats) amb retícula 5,88 x9,41m.

L´estructura general de la nau és metàl.lica de perfil variable 500/2000 mm. formada per crugies de 50 m de llum, amb pòrtics cada 9,41 m, alternativament es baixa el pilar central tenint una llum de 100m.

Part de l\’estructura general és estructura mixta, recolzada sobre pilars de formigó prefabricat.

L´Altura de la nau de 15,00m (sòl, arrancada de coberta) en façanes laterals i centre de nau, i 2 cubreres a 17,16m. – Façana i coberta de panells de panell sandvitx i lluernaris de 21,00m de longitud.

La nau es destinarà a producció, magatzematge i oficines de la pròpia empresa.

Es preveu l\’entrega durant el primer trimestre del pròxim 2020

Octubre 2019

[/fusion_text][fusion_youtube id=\”https://youtu.be/ZstSLhHaSz0\” alignment=\”\” width=\”\” height=\”\” autoplay=\”true\” api_params=\”\” hide_on_mobile=\”small-visibility,medium-visibility,large-visibility\” class=\”\” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]