Teléfono

+34 938 923 802

Treballem amb BIM

¿BIM?

BIM (Buiding Information Modeling) és una metodologia de treball integral per al desenvolupament de projectes de construcció .

Mitjançant un model virtual (model digital 3d) se centralitza i registra totes les dades i agents que intervenen en la concepció d\’un edifici. Des del seu projecte inicial, durant la seva construcció, durant la seva vida útil, gestions de manteniment o ampliacions-modificacions i fins a la seva demolició final.

BIM: optimizar los procesos de la construcción

Gestionar la construcció amb un model virtual en el qual es reculli tota la informació de l\’obra, permet als diferents agents,  enginyers, constructors, promotors, financers, facilitiesmanagers, etc., estar en contacte amb el projecte.

Contra la metodologia “clàssica”, amb un procés molt lineal en la concepció, fins que no acaba una fase no comença la següent i una interrelació entre agents complexa, comporta avanci-reculada reiterats per incompatibilitat en les solucions adoptades, discrepàncies,… a més de les angoixants interaccions en obra entre diferents industrials, obligant a modificacions i adaptacions amb gran pèrdua de recursos i temps en l\’execució.

Front aquesta metodologia \”clàssica\”, la metodologia BIM pretén evitar pèrdues innecessàries de temps i esforç, fent participi als diferents agents, des de la fase de projecte, durant la seva generació. També permet reduir temps en obra, evitar conflictes i interferències entre diferents disciplines i industrials i ajustar costos d\’execució i manteniment.

En ENGIND treballem amb metodologia BIM.

Amb la informació en un únic model 3D des del projecte fins a la construcció i manteniment, ens permet controlar, al costat del CLIENT, tots els aspectes de l\’obra: disseny, costos, temps d\’execució i explotació.

En Engind apostem per la tecnologia per oferir al CLIENT la màxima satisfacció durant tot el procés constructiu.

\

 

\