Telèfon

+34 938 923 802

Avís Legal

Benvingut a grupengind.es, un lloc web propietat de Engind, una empresa d’enginyeria registrada a Espanya. En accedir i utilitzar el nostre lloc web, vostè accepta els termes i condicions establerts en aquest avís legal. Si no esteu d’acord amb aquests termes, si us plau no utilitzeu el nostre lloc web.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts del lloc web Engind.es, incloent-hi text, gràfics, imatges, vídeos, sons, logotips i marques comercials, són propietat exclusiva de Engind i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual d’Espanya i altres països.

Ús del lloc web

Vostè està autoritzat a utilitzar el nostre lloc web amb finalitats legals i personals, sempre que respecti tots els drets de propietat intel·lectual i no infringeixi cap llei o regulació. No podeu utilitzar el nostre lloc web per a fins comercials sense el nostre consentiment previ per escrit.

Limitació de responsabilitat

Engind no es fa responsable dels danys o perjudicis que puguin sorgir de l’ús o la impossibilitat d’ús del lloc web o del contingut. Tampoc no garantim que el lloc web estigui lliure d’errors, virus o altres components perjudicials.

Enllaços a altres llocs web

Engind.es pot incloure enllaços a altres llocs web de tercers. No som responsables del contingut d’aquests llocs web i no en garantim la seva exactitud, seguretat o fiabilitat. Lús daquests llocs web és sota la seva pròpia responsabilitat.

Privadesa

A Engind.es ens prenem la privadesa dels nostres usuaris molt seriosament. Consulteu la nostra Política de Privadesa per obtenir més informació sobre com recopilem i utilitzem la vostra informació personal.

Modificacions

Ens reservem el dret de modificar aquest avís legal en qualsevol moment. Qualsevol modificació serà efectiva immediatament després de la seva publicació al nostre lloc web. En continuar utilitzant el nostre lloc web després de qualsevol modificació, vostè accepta els termes i condicions modificats.

Contacte

Si teniu alguna pregunta o comentari sobre aquest avís legal, si us plau contacti’ns a [email protected].