Telèfon

+34 938 923 802

Política de Privadesa

A Grupengind.es, ens prenem molt seriosament la privadesa dels nostres usuaris. Aquesta política de privadesa descriu com recopilem, utilitzem i protegim la vostra informació personal.

Recull d’informació

Quan visiteu el nostre lloc web, podem recopilar certa informació personal, com el vostre nom, adreça de correu electrònic i adreça IP. També podem recopilar informació sobre com utilitza el nostre lloc web, com les pàgines que visita i el temps que passa a cadascuna.

Ús de la informació

Utilitzem la informació que recopilem per proporcionar-li els nostres serveis i millorar la seva experiència al nostre lloc web. També podem utilitzar la vostra informació per enviar-vos informació sobre els nostres productes i serveis.

Protecció de la informació

Prenem mesures raonables per protegir la vostra informació personal de la pèrdua, l’ús indegut i l’accés no autoritzat. Utilitzem mesures de seguretat físiques, electròniques i procedimentals per protegir la vostra informació.

Divulgació d’informació

Podem compartir la vostra informació personal amb tercers en certes circumstàncies, com quan sigui necessari per complir amb una llei o un procés legal, per protegir els nostres drets o propietat, o per protegir la seguretat dels nostres usuaris.

Enllaços a altres llocs web

El nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web. No som responsables de les pràctiques de privadesa d’aquests llocs web i us recomanem que llegiu les seves polítiques de privadesa abans de proporcionar informació personal.

Canvis a aquesta política de privadesa

Podem actualitzar aquesta política de privadesa de tant en tant. Si realitzem canvis significatius en la manera com utilitzem la vostra informació personal, us notificarem mitjançant una publicació al nostre lloc web o per correu electrònic.

Contacte

Si teniu alguna pregunta sobre la nostra política de privadesa, si us plau contacti’ns a [email protected].