Telèfon

+34 938 923 802

El Grup

Us convidem a conèixer les empreses que formen part del nostre grup. Amb una visió integral i un enfocament multidisciplinari, Grup Engind està format per un conjunt de companyies especialitzades en diferents àrees de negocis, que treballen de manera conjunta per oferir solucions completes i innovadores als nostres clients.

Cada empresa membre de Grup Engind destaca per la seva excel·lència en el seu camp d’activitat específic. Des de desenvolupament immobiliari industrial fins a tecnologies làser d’alta precisió, passant per espais de treball compartits i promoció d’habitatges residencials, cada empresa aporta el seu coneixement i experiència única per satisfer les necessitats dels nostres clients.

REAL ESTATE

Engind és una empresa especialitzada en el desenvolupament i promoció d’immobles industrials. Es dediquen a la concepció, construcció i comercialització d’espais industrials d’última generació, amb un fort compromís en la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Solucions immobiliàries innovadores i adaptades al món industrial.

Joan Grimau Construccions SL és una empresa amb 35 anys d’experiència en el món de la construcció, ubicada a Sant Martí Sarroca, a l’Alt Penedès. Es dedica a oferir als clients tots els serveis relacionats amb el sector de la construcció. S’ha especialitzat en la construcció de cases unifamiliars i xalets, construïdes per encàrrec directe dels clients.

Vilafranca Residencial Ressort és una empresa especialitzada en el desenvolupament i promoció d’habitatges residencials de qualitat. Es dediquen a la construcció de comunitats residencials modernes i funcionals, oferint una àmplia gamma d’opcions d’habitatges, des d’apartaments fins a cases unifamiliars.

Penedès Coworking és una empresa que ofereix espais de treball compartits i serveis per a professionals i empreses. Es dediquen a proporcionar entorns de treball flexibles i inspiradors, amb oficines equipades i serveis addicionals com ara sales de reunions, serveis de recepció i connexió a internet de alta velocitat.

Onilsa és una empresa líder en serveis d’enginyeria i consultoria amb una experiència de més de 40 anys. Especialitzats en solucions per a indústries, ofereixen assessorament tècnic, disseny i execució de projectes amb una visió innovadora i sostenible.

Ordino Residential Mountain Resort és un exclusiu complex residencial situat a Andorra, envoltat de muntanyes. Amb instal·lacions de primera classe, ofereix una experiència única per viure o gaudir de les vacances en un entorn privilegiat.

No podem esperar a fer les teves idees realitat

Qualsevol consulta, projecte o pregunta que tingueu estem a la vostra completa disposició.

Utilitza el següent formulari per solicitar-nos més informació sobre els nostres serveis, estarem encantats de poder-te ajudar.

Contacta’ns