Telèfon

+34 938 923 802

Empresa

La nostra història

Vols saber més sobre Grup Engind?

Som una empresa formada per un equip de professionals altament qualificats, amb una llarga experiència i tradició de més de 35 anys dedicats als serveis de l’enginyeria industrial.

ENGIND és un grup empresarial dedicat la inmobiliària industrial amb la seva seu central a Vilafranca del Penedès, constituïda l’any 1991 pel seu soci fundador el Sr Delfín López, Enginyer Tècnic Industrial, que ve desenvolupant la seva professió des de 1981.

El despatx d’Enginyeria està composat per un equip propi de 15 professionals, entre ells enginyers industrials, enginyers tècnics, arquitectes tècnics, delineants projectistes i personal de gestió i administració, i altres col.laboradors externs en diverses disciplines i socis de diferents sectors empresarials.

En GrupEngind desenvolupem els projectes amb metodologia BIM (Building Information Modeling), acostant el projecte al promotor-client, per mitjà d’un model digital en 3D.

Aquesta ferramenta tecnològica (BIM) permet dissenyar, projectar, gestionar i construir integrant la informació en un model complet i únic que facilita i millora la coordinació, producció i qualitat de les obres, en fase de projecte, construcció i explotació, ajustant costos i temps d’execució i manteniment.

ENGIND creiem amb el tracte continuat i directe amb els clients, com el millor camí per a dur a bon port les necessitats i els objectius dels clients que requereixen dels nostres serveis.