Telèfon

+34 938 923 802

L\’associacio de masies turistiques de l\’Alt Penedes vol creixer a tota la vegueria

L’Associació de Masies del Penedès, que agrupa una quarantena d’allotjaments rurals de l’Alt i Baix Penedès, va celebrar dimarts de la setmana passada a les caves Vilarnau, de Sant Sadurní, la seva assemblea anual ordinària, en la qual es va aprovar actuar al 2013 en tres projectes estratègics: projectar la marca “Masies del Penedès”, treballar en tot l’àmbit de la DO Penedès i elaborar un producte propi de turisme rural actiu.
Així, l’Associació ha encarregat a l’empresa sadurninenca de màrqueting i comunicació digital Social Mirror la creació d’una pàgina web que permeti integrar en un sol calendari la disponibilitat de totes les masies associades, i que ofereixi al visitant totes les opcions d’allotjament. El web estarà disponible a la primavera i també inclourà l’oferta turística que pugui atreure el visitant al territori.
D’altra banda, el president de l’entitat, Raimon Olivella (Subirats), va argumentar que “el turisme no gu entén de comarques, sinó de territori”, per la qual cosa l’Associació ha acordat treballar en tot l’àmbit de la DO Penedès i posicionar-se com l’entitat de referència per als allotjaments rurals d’aquesta zona. L’objectiu és establir una relació més estreta amb els allotjaments rurals del Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia. També potenciarà la marca Masies del Penedès en organitzacions com EnoturismePenedès o la patronal UEP.
Finalment, l’Associació també s’ha plantejat la necessitat d’elaborar un producte propi que aglutini a totes les masies i que alhora sigui un element diferencial per atreure als visitants als seus allotjaments. El procés d’elaboració d’aquest producte encara està en una fase embrionària.

Font: LA FURA