Telèfon

+34 938 923 802

Rehabilitació nau Válvulas Nacional a Rubí

[fusion_builder_container hundred_percent=\”no\” equal_height_columns=\”no\” menu_anchor=\”\” hide_on_mobile=\”small-visibility,medium-visibility,large-visibility\” class=\”\” id=\”\” background_color=\”\” background_image=\”\” background_position=\”center center\” background_repeat=\”no-repeat\” fade=\”no\” background_parallax=\”none\” parallax_speed=\”0.3\” video_mp4=\”\” video_webm=\”\” video_ogv=\”\” video_url=\”\” video_aspect_ratio=\”16:9\” video_loop=\”yes\” video_mute=\”yes\” overlay_color=\”\” video_preview_image=\”\” border_size=\”\” border_color=\”\” border_style=\”solid\” padding_top=\”\” padding_bottom=\”\” padding_left=\”\” padding_right=\”\”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=\”1_1\” layout=\”1_1\” background_position=\”left top\” background_color=\”\” border_size=\”\” border_color=\”\” border_style=\”solid\” border_position=\”all\” spacing=\”yes\” background_image=\”\” background_repeat=\”no-repeat\” padding_top=\”\” padding_right=\”\” padding_bottom=\”\” padding_left=\”\” margin_top=\”0px\” margin_bottom=\”0px\” class=\”\” id=\”\” animation_type=\”\” animation_speed=\”0.3\” animation_direction=\”left\” hide_on_mobile=\”small-visibility,medium-visibility,large-visibility\” center_content=\”no\” last=\”no\” min_height=\”\” hover_type=\”none\” link=\”\”][fusion_youtube id=\”https://youtu.be/9GHXHTd33Go\” alignment=\”\” width=\”\” height=\”\” autoplay=\”false\” api_params=\”\” hide_on_mobile=\”small-visibility,medium-visibility,large-visibility\” class=\”\” /][fusion_text]

Cada vegada més les empreses es troben amb la necessitat d\’adaptar els seus edificis als nous requeriments de producció i gestió.

La compra i rehabilitació de velles naus és una opció per a la producció de vàlvules de seguretat per a les indústries petroquímiques i químiques. En 7 mesos es va transformar un edifici semi construït en una moderna nau de més de 3000 metres quadrats que alberga una zona de producció, magatzem i oficines.

La rehabilitació de naus industrials i logístiques requerix d\’experiència i mestria per a superar els punts de dificultat estructural que presenta una vella edificació, és necessari donar solucions per a aguantar l\’edificabilitat de l\’edifici complint amb la normativa, al mateix temps, es fa necessari utilitzar l\’aprofitament de l\’estructura existent així com elements com la coberta i la zona de molls de càrrega i saber situar la zona d\’instal·lacions amb una bona accessibilitat sense restar espai operatiu.

La metodologia BIM desenrotllada de forma integral en tots els projectes, durant les fases de disseny, construcció i manteniment permet ajustar els terminis i evitar imprevistos durant la construcció. És així com Grup Engind és capaç d\’entregar els projectes en el mínim temps possible, treballar amb un únic model BIM que incorpora tota la informació de construcció i enginyeria permet una coordinació perfecta entre tots els agents que intervenen, de manera que es minimitzen els errors i no repercutixen ni en els terminis d\’entregues ni en el pressupost final.

Al llarg de la seua vida útil el model únic BIM anticiparà per mitjà d\’avisos els manteniments preventius i facilitarà qualsevol adaptació futura que es vullga fer sobre l\’edifici. Després de la rehabilitació integral de la vella nau industrial, Vàlvules Nacional aconseguix un edifici amb una nau de producció de 2000 metres quadrats de planta, 825 metres quadrats d\’oficines i 250 metres quadrats de soterrani. Les oficines de la primera planta, disposen d\’una distribució diàfana amb una il·luminació natural que arriba a tots els llocs de treball. El disseny del projecte veu una futura ampliació de la nau. La nau està preparada per a utilitzar-se tant com magatzem logístic, com a zona de producció. A este efecte, es realitza un tractament especial al paviment, per a la col·locació de maquinària i es va crear un semisoterrani per a instal·lar la zona de pintures.

Amb la rehabilitació integral d\’una vella nau indústria o logística s\’aconseguix una edificació més moderna adaptada a les noves tecnologies i respectuosa amb el medi ambient.

24 Juny 2018

[/fusion_text][fusion_gallery image_ids=\”2070,2069,2068\” layout=\”\” picture_size=\”\” columns=\”\” column_spacing=\”10\” hover_type=\”\” lightbox=\”yes\” lightbox_content=\”\” hide_on_mobile=\”small-visibility,medium-visibility,large-visibility\” class=\”\” id=\”\” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]