Telèfon

+34 938 923 802

UN CATALEG DELS POLIGONS DE VILAFRANCA EXPOSARA LA SEVA OFERTA INDUSTRIAL AMB L\’OBJECTIU DE PROMOURE\’LS

L\’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través del servei de Promoció Econòmica, presenta una nova pàgina web que recull tota la informació d\’interès sobre els set polígons industrials que hi ha a Vilafranca: Domenys I, Domenys II, Avinguda de Tarragona, Estació de Mercaderies i les Fonts, Pous d\’en Rosell, Llevant i Vallmoll, Els Cirerers i Domenys III. Amb l\’objectiu de promoure\’ls i atreure la ubicació de noves empreses, en aquest espai web s\’hi detalla informació d\’ubicació dels polígons, serveis, comunicacions, dimensions, espais industrials en venda o lloguer i dades de contacte amb l\’empresa immobiliària que els gestiona.
El regidor de Promoció Econòmica de l\’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, explica que la iniciativa vol resoldre una de les mancances detectades en l\’Estudi estratègic dels polígons de Vilafranca, elaborat l\’any 2010, on una de les principals necessitats demandades pels empresaris era precisament disposar d\’una informació ordenada i accessible sobre l\’oferta dels polígons industrials.
Com s\’informa en el web, als principals polígons industrials de Vilafranca, agrupats en tres grans zones industrials diferenciades molt pròximes a les principals vies d\’accés per carretera, hi ha ubicades un total de 160 empreses. Destaquen com a polígons industrials amb més empreses Estació de Mercaderies i les Fonts, i Domenys II. Les empreses estan principalment dedicades al sector comercial i de serveis, tot i que alguns polígons concrets es caracteritzen per acollir empreses d\’activitat purament industrial o relacionada amb el sector logístic.
La nova web ja es pot consultar a: http://poligons.vilafranca.cat/

Font: Notícies de la WEB de l\’Ajuntament de Vilafranca del Penedès